Taimenkamera on sammunut tältä erää.

Villi taimen on yksi Suomen upeimmista ja uhanalaisimmista kaloista. Me haluamme tehdä sitä tutummaksi ihmisille. Siksi veimme kameran koskeen, johon olemme kunnostaneet yhdessä K-ryhmän kanssa taimenelle sopivia kutupaikkoja ja elinympäristöä. Nyt lähetys on päättynyt, kiitos kaikille katsojille!

Lataa ilmainen Luontolive-applikaatio sovelluskaupastasi.

Jaa somessa #luontolive

#luontolive

  Auta taimenta

  Tule mukaan talkoisiin

  WWF ja K-ryhmä tekevät yhteistyötä uhanalaisten vaelluskalojen pelastamiseksi. Järjestämme eri puolilla Suomea talkoita, joissa jokainen voi olla avuksi. Talkoissa poistetaan turhia kutuesteitä ja kunnostetaan taimenen ja muiden kalojen tarvitsemaa kutusoraikkoa.

  Ilmoittaudu talkoolaiseksi

  Kutupaikat kuntoon!

  Suurin osa Itämeren vaelluskaloista on uhanalaisia, koska niiden kulku kutupaikoille on estetty ja lisääntymisalueet tuhottu. Poistamalla Suomen turhat kutuesteet ja kunnostamalla lisääntymisalueita voimme auttaa taimenia ja muita upeita vaelluskalojamme. Auta työtämme Itämeri-kummina.

  Liity nyt

  Kuteminen kuuluu kaikille

  Tämä K-ryhmän kanssa yhteistyössä tuotettu animaatio selittää, mikä Suomen vaelluskaloja uhkaa ja mitä me teemme niiden auttamiseksi.

  Yhteistyössä

  WWF:n Luontoliven toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman loistavia yhteistyökumppaneita. Taimenkameran toteutuksessa mukana ovat olleet K-ryhmä, Virtavesien Hoitoyhdistys ry, Live Eye, Pukki Visuals, Bcaster, Frantic ja Longitudi.