Norppalive avautuu taas toukokuussa!

 Saimaannorppien, toivottavasti myös Pullervon, köllöttelyä seurataan jälleen toukokuussa. Kolmena edellisenä keväänä Norppaliveä on katsottu yhteensä yli kuusi miljoonaa kertaa. Teemme parhaamme, jotta neljäs tuotantokausi on jälleen menestys. Siihen asti kannattaa harrastaa kanavasurffailua ja seurata Luontoliven muita kiinnostavia kameroita.

Miksi saimaannorppa ansaitsee huomiomme? Muun muassa tähän vastaa kumppanimme Juha ”Norppa” Taskinen WWF:n Luontolive-podcastissa.

#luontolive #norppalive

  Auta saimaannorppaa

  Verkot pois norppavesiltä

  Norpan poikasia hukkuu joka vuosi verkkoihin ja katiskoihin, joissa ei ole nielurajoitinta. Jos asut tai mökkeilet Saimaan rannalla, voit tehdä arvokkaan teon luopumalla norpalle vaarallisista kalanpyydyksistä.

  Luovun verkkokalastuksesta

  Liity pelastajien eturiviin!

  Jos norppa häviää Saimaalta, se häviää koko maailmasta. WWF:n Saimaannorppa-kummina pidät tämän erittäin uhanalaisen hylkeen livenä jatkossakin.

  Liity kummiksi

  WWF:n Luontoliven toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman loistavia yhteistyökumppaneita. Norppaliveä ovat olleet tekemässä luontokuvaaja Juha Taskinen, Itä-Suomen yliopiston norppatutkijat, Live Eye, Pukki Visuals ja Frantic.