Norppalive on päättynyt tältä kaudelta. Kiitos kaikille katsojille!

Erittäin uhanalaisten saimaannorppien köllöttelyä seurataan toukokuussa jälleen suorassa lähetyksessä. Kamera sijaitsee samassa paikassa kuin kolmena edellisenä keväänä. Koska norpat ovat paikkauskollisia, saattaa kansan suursuosikki Pullervokin nousta kivelle koska vain. Leppoisia hetkiä saimaannorppien parissa!

Jaa somessa #luontolive

Miksi saimaannorppa ansaitsee huomiomme? Muun muassa tähän vastaa kumppanimme Juha ”Norppa” Taskinen WWF:n Luontolive-podcastissa.

Auta saimaannorppaa

Verkot pois norppavesiltä

Norpan poikasia hukkuu joka vuosi verkkoihin ja katiskoihin, joissa ei ole nielurajoitinta. Jos asut tai mökkeilet Saimaan rannalla, voit tehdä arvokkaan teon luopumalla norpalle vaarallisista kalanpyydyksistä.

Luovun verkkokalastuksesta

Liity pelastajien eturiviin!

Jos norppa häviää Saimaalta, se häviää koko maailmasta. WWF:n Saimaannorppa-kummina pidät tämän erittäin uhanalaisen hylkeen livenä jatkossakin.

Liity kummiksi

WWF:n Luontoliven toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman loistavia yhteistyökumppaneita. Norppaliveä ovat olleet tekemässä luontokuvaaja Juha Taskinen, Itä-Suomen yliopiston norppatutkijat, Live Eye, Pukki Visuals ja Frantic.